Àmbits d’actuació

Us presentem els nostres principals àmbits d’actuació, des dels que treballem per acompanyar, ajudar i donar suport a totes les persones que s’acosten a Arep. Benvingudes!

Acogida_y_Familias

Acollida i famílies

Aquesta àrea està dedicada a l’acollida, l´escolta i el suport de persones i famílies amb necessitats d’assessorament personalitzat i/o d’intervenció específica en l’àmbit de la salut mental.

Rehabilitació comunitària

Recurs assistencial que acompanya de forma integral a la persona atesa en el seu propi procés de recuperació generant oportunitats, posant en valor les pròpies capacitats i així, possibilitant el desenvolupament d’una vida satisfactòria.

Inclusión_Comunitari

Inclusió comunitària

Des de l’Associació Arep acompanyem a les persones en el seu procés de la inclusió comunitària.

Inserció_Laboral

Inserció Laboral

Des de l’Associació Arep per la salut mental acompanyem a persones amb problemes de salut mental o malestar emocional en el seu procés d’inclusió laboral o en la millora del seu lloc de feina. Per aconseguir-ho comptem amb programes i tallers de rehabilitació i orientació laboral i seguiment individual.

Hogar

Habitatge

L’àrea d’habitatge ofereix la possibilitat de tenir un lloc de vida a persones amb problemàtica de salut mental, amb l’objectiu de proporcionar-li’s suport i acompanyament en el dia a dia. Els diferents recursos tenen com a missió potenciar la màxima integració comunitària de les persones vinculades.

Qui som

Arep per la salut mental és una entitat sense ànim de lucre que neix l’any 1979 per cobrir la necessitat d’atenció a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

141

Persones contractades

1125

Persones ateses

70

Persones inserides a empreses

3521

Persones sensibilitzades

Responsabilitat social corporativa

Orientem a les empreses en el compliment de la LGD

El nostre objectiu és que les persones amb problemes de salut mental s’incorporin a l’empresa ordinària. El nostre Centre Especial de Treball no és finalista, volem ser un trampolí cap al món del treball, per això som una entitat molt activa en la cerca d’oportunitats laborals a l’empresa ordinària i en acompanyar a les empreses quan contracten professionals amb discapacitat.

Usuaris de l'aula de recerca de feina

La veu d’Arep

Aquí us volem presentar als grans protagonistes d’Arep, ells i elles són la veu i el cor de l’Associació, amb unes històries de vida, d’ esforç i de superació que ens inspiren i ens ajuden a treballar cada dia. Gràcies!!

Diana_Ferran

“Al pis d’inclusió he fet coses que mai havia pensat que començaria a fer. Una de les coses que he reprès han sigut els estudis”

Olga 

Com pots ajudar

Haz_un_donativo

Fent un donatiu

La teva aportació ajuda a millorar la qualitat de vida de persones amb trastorn mental.

Hazte_socio_Arep

Fes-te soci/a d’Arep

Ser persona sòcia d’Arep significa col·laborar en la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies.

40è Aniversari

Arep celebra 40 anys al servei de les persones afectades pels diferents problemes de salut mental i ho volem compartir amb totes vosaltres.

Façana de l'edifici d'Arep amb la porta de La Calaixera

La calaixera

Centre especial de treball

La feina és clau per apoderar les persones amb problemes de salut mental. I per aconseguir una bona feina cal formació i preparació per afrontar els canvis del mercat laboral.

L’objectiu de La Calaixera és crear i mantenir llocs de treball de qualitat per a persones amb problemes de salut mental, ser una empresa eficient, sostenible i rendible i que promogui la inserció laboral a l’empresa ordinària.

A La Calaixera disposem de diverses línies de treball, serveis de pintura i neteja professionals,missatgeria, alimentació ecològica i venta de material de papereria i escolar.

Notícies

Recursos

    Sorry, no posts matched your criteria.
Logo Barcelona+Sostenible