Inclusion_comunitaria_big

Inclusió comunitària

Reunió del Club Social

Des de l’Associació Arep per la salut mental acompanyem a les persones en el seu procés d’ inclusió comunitària.

Vols participar activament a la comunitat?

T’agradaria enriquir la teva xarxa social?

Vols que t’acompanyi?

Club Social Cap Endavant

• espai de relació

• activitats d’oci i creixement personal

• participació comunitària

XarXaJoves

És un servei gestionat per Arep i Salut Mental Catalunya. Va dirigit a joves d’entre 16 i 25 anys que conviuen amb problemes de salut mental, amb o sense diagnòstic, i que volen resoldre demandes i/o necessitats en un o diversos àmbits.

XarXaJoves Barcelona oferix:

  • Acompanyament i seguiment individual i grupal.
  • Elaboració d’un pla individualitzat per l’apoderament de la persona jove en diversos àmbits com ara l’oci i el lleure fora d’espais vinculats a la salut mental, l’orientació formativa i laboral, entre d’altres.
  • Participació en un espai grupal entre iguals.

Recursos interessants

Participants 2020

people

Participants

128
71

Participants del Club social Cap endavant

25

Participants a la XarxaJoves

32

Participants Programa d’acollida

Preguntes freqüents

Com puc participar en el Club Social ?

Hi ha diferents maneres per poder participar en el Club Social:

–      Si estàs travessant per una problemàtica de salut mental, vols enfortir la teva xarxa de relacions i realitzar activitats que siguin del teu interès, pots posar-te en contacte amb nosaltres. En el Club Social trobaràs tant un espai de suport col·lectiu on compartir en grup, com un espai d’orientació individual per tots els dubtes que puguis tenir, explorar el tipus d’activitats que t’agradarien fer i on fer-les.

–      També pots participar en aquelles activitats obertes al veïnat com ara petanca, ping-pong o escacs, independentment de si estàs passant una per problemàtica en salut mental.

–      Si tens alguna proposta d’activitat o acció voluntària i creus que la pots desenvolupar en el Club Social, aquest també és el teu lloc.

–      Si estàs estudiant Integració Social o Educació Social també pots participar al servei realitzant el pràcticum corresponent.

Quin tipus d´activitat és fan durant l'any ?

Al Club Social es realitzen activitats molt diverses: activitats esportives com futbol o ping-pong, sortides culturals entre setmana i caps de setmana, viatges i activitats escèniques com teatre amb la companyia (Des)Concierto, la ràdio Gigantes y Molinos o el grup de dones.

Té cap cost ?

No, el Club Social no té cap tipus de cost.

És obligatori assistir a totes les activitats ?

No, participar a les diferents activitats del Club Social és totalment voluntari i les activitats són escollides per les persones participants del servei.

Visc a l´Hospitalet, puc formar part del Club Social Cap Endavant?

Sí! Ens trobaràs a l’Ateneu l’Harmonia, situat a Sant Andreu. Tot i que visquis fora de la ciutat de Barcelona, si t’interessa el nostre club pots participar igualment.

Altres àrees

Notícies

Recursos

 Com podem ajudar-te?

Si tens dubtes o necessites suport, posa’t en contacte amb nosaltres.