Formació de Moderadors de Grups d’Ajuda Mútua de salut mental dirigida a familiars i entorn.

Formació de Moderadors de Grups d’Ajuda Mútua de salut mental dirigida a familiars i entorn.

El proper 4 de maig iniciem una Formació de Moderadors de Grups d’Ajuda Mútua de salut mental dirigida a familiars i entorn de persones amb problemes de salut mental que vulguin aprendre a moderar un GAM.

Aquesta formació està adreçada a familiars i entorn de persones amb problemes de salut mental de la província de Barcelona, que vulguin aprendre a dinamitzar un GAM, els quals, posteriorment, poden incorporar-se com a dinamitzadors a un GAM existent o crear un de nou al territori.

Es tracta d’una formació gratuïta, de 10 sessions, setmanal (dimecres de 16 a 19:30h), i es farà en format presencial a Barcelona a l’aula gran d’Arep (Passeig Maragall, 124).

10 sessions: Inici 4/05/2021 fins el 6/07/2021 cada dimecres de 16h a 19:30h.

GAM, espais d’ escolta

Des del projecte Activa’t per la salut mental impulsem aquesta iniciativa posant a l’abast de la comunitat la nostra experiència en el model de GAM.

Aquestes formacions estan adreçades als familiars, entorn proper o amics de persones que passen o han passat un problema de salut mental i volen aprendre a moderar i crear o enfortir un GAM.

Els GAM són espais d’escolta, comprensió i suport mutu, on diverses persones que comparteixen un mateix problema, dificultat o preocupació es reuneixen per intentar superar o millorar la seva situació.

Horitzontalitat: tots els/les membres del grup, inclòs els/les dinamitzadores són iguals. No són grups facilitats per professionals.

A qui és dirigeix?

Familiars, entorn proper o amics de persones que passen o han passat un problema de salut mental i volen aprendre a moderar i crear o enfortir un GAM.

La finalitat és facilitar eines per promoure la creació de grups d’ajuda mútua i l’acompanyament del seu funcionament, seguint el model autogestionat de GAM de l’Activa’t, basat en el suport entre iguals, que permeti garantir la sostenibilitat del GAM i promocionar el benestar dels seus membres.

És recomanable que les persones tinguin certes habilitats de comunicació.

Més informació i inscripcions

gramenet@activatperlasalutmental.org     605 408 243

noubarris@activatperlasalutmental.org     606 605 887

Inscripcions

Diptic del Projecte

Per qualsevol pregunta i derivacions no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Moltes gràcies!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.