L’Associació Arep forma part de l’exposició “Mentalitzats amb la Salut Mental” de MAPFRE!

L’Associació Arep forma part de l’exposició “Mentalitzats amb la Salut Mental” de MAPFRE!

El dia 31 de maig es va inaugurar, a la Torre MAPFRE, Hall 2, una exposició per a permetre que es conegui més sobre la salut mental i existeixi més sensibilització sobre aquest tema i Arep és un dels participants!

 

L’exposició pot ser visitada fins al dia 31 de juliol i, per a això, els interessats han de registrar-se prèviament en la recepció de la Torre MAPFRE.

 

La intenció de MAPFRE és “impulsar la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i problemes de salut mental fomentant les relacions entre empreses i entitats socials des d’un enfocament innovador que permeti la integració laboral d’aquest col·lectiu.”

 

Per a això, poden conèixer-se al llarg del recorregut els esforços i les missions de nou diferents entitats socials col·laboradores del projecte Junts Som Capaços de Fundació MAPFRE.

 

A més de la nostra associació, en el projecte participen: Fundació privada Vaig moldre d’en Puigvert; Salut Mental Catalunya; Fundació Els Tres Turons; Grup CHM Salut Mental; Fundació privada Dau, Salut Mental; Fundació Viver Bell-lloc; AMMFEINA, Salut Mental Catalunya; i Associació Soci Cultural Radi Nikosia.

Exposició “Mentalizats amb la Salut Mental”

Informació addicional:

Hall 2 de Torre MAPFRE, 08005, Barcelona

De dilluns a divendres d’11.00 a 19.00 hores

Si vols saber més, visita aquests enllaços!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.