Recepció del premi Solidaritat al Parlament de Catalunya

Salut Mental Catalunya recull el Premi de Solidaritat de l’ICDH al Parlament

Salut Mental Catalunya recull el Premi de Solidaritat de l’ICDH al Parlament

El Parlament de Catalunya va acollir ahir, dimarts 27 de febrer, l’acte d’entrega del Premi Solidaritat de l’Institut de Drets Humans de Catalunya. Enguany el premi ha reconegut la tasca en defensa dels drets de les persones amb problemes de salut mental que s’està duent a terme des de la Federació i les 80 associacions arreu de Catalunya. A més, durant l’acte també es va fer entrega de la menció especial als mitjans de comunicació a la periodista Marta Molina, pel seu compromís amb els drets humans.

Conformada avui per un total de 80 entitats de tot Catalunya, la Federació va néixer en 1996 amb l’objectiu de representar i donar suport a les persones amb problemes de salut mental i a les seves famílies. En l’actualitat, exerceix un paper imprescindible per a garantir la seva qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats, així com per a millorar la salut mental en la societat en el seu conjunt.

Com a part de la Federació, des d’Arep donem l’enhorabona a totes les entitats amb les què treballem per aquest reconeixement institucional a la tasca en defensa dels drets de les persones.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.